MIN STIL - TOVE CASTOR

Herregud – I´m back in the 90s

Varje dag märker jag att jag mer och mer drar åt den stil jag hade på 90-talet. Den stil jag hade inombords. Ni som känner mig sedan högstadiet nickar kanske instämmande att jag inte var särskilt fashion forward men inombords var jag det. Inombords och bakom stängda dörrar danskare jag som i Girls just sanna have fun, bar stylade västar och coola bälten. Det var jag som satt och sydde revärer i syrrans (och syrrans kompisars) jeans, det var jag som hade en färgkoordinerad garderob med en massa roligt i som jag aldrig bar när någon såg och det var jag som inte vågade ta många hål i öronen. Ni som tog många hål i öronen och varit hopplöst ute i tjugo år kan idag sätta en ring eller stud i varje hål och le. För er som inte vågade men idag är lika sugna som då finns andra alternativ.

Just nu är jag sugen på Wired Spider Earring från Cornelia Webb. Ett hål, flera hängen. Som trompe l’œil ger de en illusion om att man har flera hål. 

Jag närmar mig gärna 90-talet och min stil som yngre tonåring men givetvis adderar jag den stilkänsla jag har idag. Då blir det både äkta, personligt och nytänkande.

 

cornelia webb wired spider earring

 

cornelia webb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.