MIN STIL - TOVE CASTOR

SYNOPTIK GAI – GLASÖGON ALL INKLUSIVE

I samarbete med Synoptik

 

glasögon all inclusive
”Välj tre par eller fler glasögon eller solglasögon och få all service på köpet. Från synundersökningar, Synoptiks otursskydd till glasbyte vid ändrade styrkor.”

 

För mig blev det mycket enklare att välja fler par än ett, för jag har så många uttryck jag vill åt. Jag tänker väldigt mycket ”glasögongarderob” och ser verkligen på glasögonen mer som en accessoar än en del av mitt vardagliga utseende. Därför passar All Inclusivelösningen mig perfekt!

Snabbt förklarat innebär Glasögon All Inclusive (läs mer om det här) att jag väljer minst 3 par bågar, allt från synundersökning, bågar, glas, mindre reparationer och glasbyte vid förändring av syn ingår till ett fast månadspris. När abonnemangstiden är slut kan du välja att köpa loss dina bågar eller lämna tillbaka. De bågar som lämnas tillbaka skickas då till optiker utan gränser. (läs mer om det här) En bonus är att Synoptik också erbjuder  ”Syna Ögat”, en utökad undersökning där din ögonhälsa undersöks och dokumenteras. Att jag hade under åren som gått genomgått den undersökningen och har den diokumenationen visade sig vara till otroligt stor hjälp och ett bra stöd i  den rehabilitering jag går igenom efter min stroke. (Läs mer om det här!)

 

Så här valde jag!

Jag tror inte du varken blir besviken eller överraskad när du ser hur jag plockat ihop höstens glasögongarderob. Jag var ute efter två uttryck, de tonade glasen och den minimalistiska lite arkitektinfluerade bågen. Jag ville ha en större minimalistisk svart båge som samtidigt lät både brynen och ögonen ta plats. Där hittade jag den perfekta YSL-bågen som fick slipade glas. Till det andra paret var jag ute efter antingen en helt rund båge eller en båge utan båge, ja du fattar 🙂 Redan förra året valde jag tonat glas i mina glasögon och i år ville jag gå steget längre och valde att gradera glaset. Jag måste ge Synotik en eloge för att de utan bekymmer kunde möta mina specifika önskemål och pussla ihop det, enligt mig, perfekta paret glasögon för samtiden. Jag är så sjukt nöjd med slutresultatet! Bågen är från Michael Kors och graderingen har jag och Synoptiks Paulina laborerat fram. Jag har nog aldrig varit mer nöjd med ett par bågar och nog aldrig fått fler frågor än vad jag fått på dessa.

Sist ut i mitt GAI så kompletterade jag min solglasögongarderob med ett par svarta YSL; min favoritform och favoritfärg. 

All Inclusive ger verkligen både fler uttryck och mer trygghet för pengarna. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.