VISUALISTERNA

I wish – 18 december – Hay it´s Chirstmas

116733_1

Nu börjar det dra ihop sig, det är inte många dagar kvar. Själv har jag inte köpt alla julklapparna än och så brukar det inte vara. Jag brukar vara färdig för länge sedan. Just nu är jag inne i en period där jag sår och bakar ända in på nätterna. Som om det skulle göra julen bättre, 200 sorters småkakor. ha ha. Men jag bakar när jag är stressad, när jag är glad och när jag är ledsen. Det är mitt sätt att slappna av, jag älskar det och om det nu minskar julstressen så får det bli 800 sorters småkakor till jul.När det kommer till min egen önskelista så har jag ju under hela december listat en Wish per dag och Jag skulle bli så glad för ett paket som innehåller en, eller två Lup ljusstake i koppar från HAY. Det blir dagens tips.

Varje dag fram till julafton lägger jag ut en ”I wish” – som en adventskalender – ett noga utvalt julklappstips av mig. Enbart baserat på vad jag gillar. Låt dig inspireras!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.