I wish – 8 december

Bild4

Jag skriver alltid massor med listor på allt jag skall göra och skulle gärna göra det i en T bok. T för Thoughts. Klickar runt en massa nu på nätet för att leta reda på rätt julklappar och snubblade över de här fina anteckningsböckerna från Design Letters. Jättefina och all bokstäver som vi har i vår familj fanns. T, K, N, H och så C som i Castor. Hittade dem HÄR.

Varje dag fram till julafton lägger jag ut en “I wish” – som en adventskalender – ett noga utvalt julklappstips av mig. Enbart baserat på vad jag gillar. Låt dig inspireras!

Tags from the story
,
Written By
More from Tove Castor

THE BODY SHOPS STAR STAMP LINER ÄR SÅ KUL!

Jag föll som en stjärna första gången jag såg den här lilla...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *