VISUALISTERNA

Make Up Store Rules!

Kan inte annat än buga, bocka och tacka Make Up Store, William och PolhemPR för deras generositet på senaste pressvisningen. Make Up Store har ett fantastiskt showroom på söder i Stockholm som är pimpat från golv till tak, det är som att kliva in i en stor boudoar som man aldrig vill lämna.
Det bjöds på god dryck med tilltugg och en hållkäften-visning med vårens teman Story, Exhoticchic och Scale. Vi fick med oss en Goodiebag som var helt fantastisk, ett kit av varje tema med ögonskuggor, läppstift, läppglans mm. Dessutom fick vi ett medlemskort med väldigt bra rabatt. Dagen därpå åkte jag till närmsta Make Up Store och kompletterade med nya penslar, ett penseletui och en mixing liquid.
Förra veckan spenderade jag och min familj i fjällen så än så länge har jag inte gått loss i godispåsen men nästa vecka vankas det baluns så då kör jag all in!

  Vill du se fina bilder från visningen så råder jag dig att titta in hos Tove Castor!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *