BEAUTY - TOVE CASTOR

Skönhetsklassiker och nyheter från Dermarome

Mitt intresse för kläder går så långt tillbaka som jag kan minnas. Jag vågar mig på att säga att jag tänkt betydligt mer på kläder och hur man kan kombinera dessa än på något annat. (Det skulle vara min barn då, de leder nog men de leder nog alla kategorier oavsett vad vi pratar om.) När det kommer till skönhet och skönhetsrutiner är jag den som köper nytt och hoppas på att det räcker. Att det skall lösa allt, göra det lätt, roligt och mig snygg framförallt. Men på sista tiden har jag varit på flera skönhetsevent som faktiskt väckt ett spirande intresse och i veckan som var fick jag veta mer både om klassiker på skönhetsmarknaden och om innovatia nyheter när vi var bjudna på Te hos Dermarome för att få ta del av skönhetsklassiker från Decléor och nyheter från Bliss och bareMinerals.

IMG_5029

Decléor känner vi alla igen och jag ser med spänning fram emot att prova deras storsäljare, Aromessence Nérou Essential Serum. Ett helt naturligt aktivt serum av 100% djupverkande oljor som skall ge huden lyster, återfukta och stimulera cellförnyelse samtidigt som den stärker huden mot yttre påfrestningar. Återfuktning ärnågot som jag upptäckt att min hy behöver mycket. Som komplement till denna flaska med ”gulddroppar” fick vi med en dagkräm och rengöringsprodukter. Jag tror bestämt på att använda en och samma serie (även om jag idag inte lever som jag nu lär) och kommer prova dessa tillsammans under en tid för att se hur de fungerar och passar min hy.

IMG_5038

Bliss, som är ett spamärke är inte bara känd för sina härliga produkter utan också för sina lekfulla, humoristiska namn. Vad säger ni om en cellulitreducerande crème med namn som Fat Girl Slim eller en hudgel som fått heta Love Handler. Lekfullt och lustfyllt med härliga dofter. Vi fick med oss två nyheter hem.

Bliss Multi faces eted – En lermask som hjälper dig att motverka den 6 vanligaste ålderstecknen. Dålig lyster, pigmentering, torrhet, porer, grov hudstruktur och fina linjer och rynkor. Den vill inte lova lite.

Fabulous makup melt – en gel to oil cleanser – En cleanser som appliceras på torr hy och i takt med att gelén övergår till olja ”smälter” makeup och orenheter bort och kan sköljas av med vatten. Produkten är baserad på inte mindre än 7 essentiella oljor och verkar lugnande och mjukgörande. Formulan ger huden näring, ökar blodcirkulationen och cellförnyelsen och jämnar ut hudstrukturen samtidigt som den verkar uppiggande. Även denna produkt lovar en hel del. Men hittills har jag bara hört gott om Bliss och ser fram emot att prova!

Sist men inte minst fick vi ta del av bareMinerals senaste nyhet. bareMinerals som var pionjärerna inom mineralmakeup går fortfarande först med flaggan i topp och det var äkta glädje när jag förstod att jag skulle få med mig en foundation hem. Det är något jag verkligen behöver, inte bara en foundation utan en som med säkerhet också har rätt ton. Deras nya Complexion Rescue tinted hydrating gel basers på enbart naturliga mineraler och är som en kombination av BB och CC cream och finns i 10 nyanser. Det jag verkligen gillar är att man kan variera täkningsgraden. Vill man att krämen skall täcka mer applicerar man ett lager till. Personligen gillar jag när krämen lugnar ner och jämnar ut men inte täcker och i och med att bareMinerals är enbart naturliga mineraler andas krämen och känns mer som ett men huden. Det gillar jag. Håll utkik i April för då landar nyheten i butik.

IMG_5027

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.