BEAUTY - TOVE CASTOR

SNAPSHOTS FRÅN DAISY BEAUTY EXPO

Snapshots från Daisy Beauty Expo – Beautyåret kickade igång med buller och bång!

Vad?
Daisy Beauty Expo – en beautymässa arrangerad av Daisy Beauty Magazine. 

Var?
Strandvägen 7A i Stockholm

Jag blev så glad när inbjudan kom för Expo vill man inte missa. Daisy Beauty samlar en mängd varumärken och vårnyheter under samma tak och samtidigt samlar de också oss beautynördar som får ett tillfälle att nätverka och dela med oss av våra erfarenheter, kramar och skratt. Både Kicki och Sam ser till att hinna prata med alla vilket de gör med bravur för trots att Strandvägen 7A inte är så stort så mötte jag bekanta när jag gick hem som jag inte sett på hela dan. Men så är det kanske när man är så närvarande i stunden. Närvaro fanns det gott om!

Extra roligt var det att träffa alla som jag dagligen ser på instagram men eftersom vi bor i olika delar av landet faktiskt inte setts sedan förra expo!

Snapshots från mina Instastories!

snapshots från daisy beauty expo
Delade frukostbord med Alexandra, Mickis, Molkan, Anna-Karin och Jannike

.

Jag fick testa på locktången från Philips som själv rullar upp en slinga och sedan piper till när det är dags att lätt sängs tången och ut kommer en lock. En riktig curl, nästan för perfekt. med denna får du riktigt perfekta lockar!

.

Hos Davines fick vi blanda vårt eget schampo. Jag valde såklart att tillsätta fukt och proteiner!

.

Philip B kommer till Sverige. Riktigt schysta (men dyyyyra) hårvårdsprodukter skapade av den karismatiska Philip. Som för övrigt smög upp bakom mig och vandrade in med handen i min hårbotten och letade efter mina extensions. Extensions som jag inte har… En väldigt intim handling men ändå smickrande. Btw har jag aldrig provat varken extensions eller frnaskförlängning. Tackar mina gener för bra hår och fransar.

.

Vet ni vad?

Jag tog faktiskt inte upp kameran en enda gång. Så här i efterhand ångrar jag mig lite då jag mest har havsuddiga mobilbilder på produkter med mig därifrån MEN jag kan ändå inte ångra mig för jag var DÄR. Jag hade full fokus på de andra som var där, på att prata med alla och titta på allt. Känna, prova och skratta. Och det kan jag ju inte ångra?

Här är de produkter som fick mig att höga mobilkameran, inte för att ta en bild utan för att göra en mental anteckning.

Acasia Skincare kommer med ny sheetmaskt. C-vitamin!!!, den oranga masken får hjärtat att banka – Dermalogicas c-vitaminserum och i bakgrunden Dermalogicas primer som är bland den bästa jag testat – The Ordinary kommer med C-vitamin i pulverform att mixa med ditt eget serum eller kräm – The Ordinary Marine hualuronic – Aniktsmist från Elemis – “den lila maken” från Elemis – Comfert Zone lät oss doftsätta en produkt – Philips har en uppsjö av grymma apparater för hemmabruk. Ipl, fotfil, epilator mm – Ghd Curl hold spray

.

Elexir Antidoxidant Tonic Pads – Elixir Retinext Advanced Corrective Serum, Elexir Hydractive Normalizer – Buxom “en Tov vill ha palett” – Buxoms Lippgloss – Veil från Priori – Två serum från Priori som jag måste titta närmare på – Elemis rengörings Balm “som jag velat testa sååå länge” kommer nu i Ros – Ansiktsmask med “habegär” från Elemis.

.

Men, på expo visades det upp så många varumärke och så många nya produkter. När jag kommer hem inser jag att anledningen till att dessa fick min att höja kameran var att dessa inte fanns som varuprov och då jag använder kameran för att minnas. Jag tar kort på det mesta jag vill komma ihåg och dessa 18 produkter ÄR värda att titta närmare på. MEN, så fick vi ju också med oss en hel del testers hem!

Här kommer en lista på de 10 produkter som jag har prov på och som k´jag ser allra mest fram emot att testa. Utan inbördes ordning!

  • Davines “Renaissance Circle”  En hårmask för  Hopless hair med extreme repair 
  • “Nail Oil” från Idun Minerals. En nagelolja med likadan applicering som nagellack, dvs med borste. Innehåller mandelolja!
  • Acasia Skincare “Brightening Me Up Sheet Mask” Med både c- och E-vitamin samt hyaluronsyra. 
  • Elixir “Niactil advanced pro perfection facial gel” Tillför fukt, fukt och fukt!
  • Amelie Soie Soft Beauty Towel. En handduk för rengöring av ansiktet. så mjuk och sägs kunna ta bort tom vattenfast make up utan att behöva tillsätta någots form av rengöring. MEN enbart att ha en så mjuk och skonsam handduks till ansiktet lockar mig oerhört. Jag som har en tendens att gnugga lite väl hårt..
  • Lumene “Fresh skin Tint” Den här har jag visserligen provat, jag använder den nästan varje dag och love it. Men jag vill ha med den på listan för att du också måste prova! jag lovar, den är grym!
  • ghd “Narrow dressing brush”  En smal borste för perfekt styling. Jag kommer ge mig på att tupera lite och se om jag kan få styrsel på mitt bångstyriga hår.
  • IQBrow – Tänk dig touche eclat fast fylld med permanent brynfärg. Så pepp på denna!
  • Annemarie Börlind Orangenblüten Energiespender. Ett serum som ger energi till din hy.
  • St Tropez “Bronzing water face mist” En ansiktsmist som gradvis ger dig en bus-bränna samtidigt som det återfuktar. Låter hur bra?

 

daisy beauty expo
Idun hade den coolaste spegeln som också tog en bild. Här är Molkan, Jag och Jannike
Jannike passade på att fixa håret hos ghd. Gisses vilken snygg page han fick till!

.

Med mig från den här dagen tar jag med mig många nya kontakter och en hel del mer kunskap!

Yay och Tack alla utställare och framför allt Kicki och Sam och hela Daisy Beauty för en av de bästa beautydagarna! Förra året var jag lite stressad och hade tidspress, i år tog jag in allt och dagen var fantastisk. Alla hade tid att prata, utställarna var på tå, glada och var pepp på sina nyheter och vi besökare var lika pepp på nyheterna som att knyta kontakter och passa på att prata med varandra. Oerhört bra organiserat och glädjen och nörderiets skiner igenom på ett sätt som får mig att nypa mig i armen!

 

Tove Castor
Glad Tove!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *