BEAUTY - TOVE CASTOR

HELLO GLOW – PRESSFRUKOST MED NYCKELN TILL EN STRÅLANDE HY

Hello Glow – Vägen till en strålande hy

Vem vill inte ha nycklarna till en strålande hy, glow på riktigt, inifrån och ut? Jag är inte ett dugg förvånad över att Hannah Sjöströms andra bok Hello Glow seglade raka vägen upp på Adlibris topplista. Det är så rätt i tiden, boken är så fin och Hannah Sjöström har ett förtroendekapital av rang. Jag känner mig både hedrad och glad att jag fick vara med och fira hennes morgon med frukost högst uppe i “The Nest” på nya Downtown Camper by Scandic. Det var dessutom sådan vår i luften och just glow är det jag längtar efter allra mest just nu!

Hannah med sin magiskt fina bok utbedd av Nordstedts Förlag

 

Jag tänkte börja med att droppa några citat från Hannah och ni som känner mig vet att jag har en hel del att jobba med, med andra ord, jag har en fantastiskt god utvecklingspotential!

“Det finns inga mirakelkrämer för huden – men det finns mirakelmat!” 

“Skippar man skräpmaten och fokuserar på insidan – då kan man snabbt få en strålande hud” &
“Ett snyggt glow fixar man med bra kost, motion och sömn” 
 

“Många tror att en kräm är det enda som behövs för en fin hud. Men jobbar man med insidan får man glow på riktigt.”
 

“Det som syns på utsidan – speglar vad som händer på insidan.” 

Med sig på frukosten hade hon också Jabushe som presenterade sin produkt Collacen. Ett kosttillskott i pulverform. De hade också sin scanner med, en ultaljudsscanner som gör att man kan se de olika hudlagren. Ni som hängt med länge här på bloggen vet att jag stannats tidigare vilket gör det extra intressant för jag kan se den projektion som skett och faktum är att jag faktiskt har förbättrat min hy.

Vad jag gjort sedan min första scanning är att jag blivit betydligt noggrannare med rengöring, jag gör regelbundet ansiktsmasker, har börjat använda serum (de flesta dagar mer än ett) och använder betydligt bättre kvalitet på ansiktskrämer med fler verksamma substanser. Just denna scanner mäter alltså inte bara huden på ytan utan även på djupet och visst blir jag guld att det under de senaste tre åren stått stilla eller rent snarare tom blivit bättre.

Givetvis uppmuntrar det mig till att bli ännu bättre och noggrannare med att ta hand om min hy, läsa på lite mer och hitta bättre kombinationer av produkter men samtidigt inser jag ju att min största utmaning är kost och motion. Så ni förstår hur pepp jag är på Hello Glow!

Extra trevlig med Jessica Blockström och Lisen Sundblad som sällskap till frukostbordet. Jessicas expertis hittar ni på Feminia! An henna har jag lärt mig och lär jag mig kontinuerligt mycket. Mitt tips till er är att hitta någon eller några som ni kan identifiera er med, som jag har gjort med Hannah och Jessica. Vi är sånär som i samma ålder vilket gör att vi har liknande behov.

En goodie bag 

& gissa om Hannahs goodiebag känns lyxig! För det här är inte vilken goodiebag som helst utan alla produkterna är utvalda utav Hanna och tillhör hennes favoriter.

 

Varför ska Ni köpa Hallo Glow?

Hanna tar med er på djupet och går igenom fällorna, vad bör du undvika, vad du ska se till att få i dig och i vilka livsmedel du hittar godbitarna för din hy. Hon går också igenom vilka kategorier av produkter du behöver och kommer med tips på hur du kan hantera sådant som påverkar din hy negativt som tex stress, bjuder på en bra genomgång av aktuella ingredienser, allt från probiotisk hudvård till oljor och torrborstning och kommer såklart också med en del snabba lösningar och tips på hur du kan trolla med smink.

Allt med hjärta, hjärna och en stor portion kunskap!

Jag är helt enkelt själaglad över att ben här boken har landat i min hand!

 

Ni som direkt känner att ni vill köpa boken hittar den bl.a HÄR* och HÄR hittar ni Hannahs blogg! Hannah är också en av grundarna till Naturligt Snygg.

 

*köplänk

Tack till Nordstedts och Fotograf Kajsa Göransson för alla de fina bilderna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *