FASHION - TOVE CASTOR

Inspirerande och respektingivande Rovfågelshow!

Det har väl inte undgått någon att jag har varit på Bornholm under påsken? Jag kan inte låta bli att berätta lite mer… och så har jag inte hunnit berätta om huset ännu.

På Påskafton öppnade öns Rovfågelcentrum/Rovfågelshow, en perfekt aktivitet för dagen. Vi har en stor kärlek till fåglar, mamma och jag och i påsk var två tredjedelar av familjen samlade i nya huset. Vädret var strålande och showen visade sig innehålla allt från Papegoja (rovfågel, nja) till Havsörn. Halva showen var inomhus och där kom vi fåglarna riktigt nära, K fick sig ett par slag av ugglans vingar i huvudet, förresten fick han även det under andra halvan som var utomhus fast då av en havsörn. De här typen av fåglar är mycket större än jag trodde, gamen tex var riktigt stor och vilka näbbar! De mindre trevliga inslagen av showen var alla de små gnagare och kycklingar som livlösa fick agera belöning till fåglarna som fick visa sig från sin vilda sida. Det var mycket välmående fåglar med en stor portion instinkter och två mycket engagerade tränare som underhöll oss i solen.

IMG_5724 IMG_5728 IMG_5729 IMG_5731 IMG_5733 IMG_5743 IMG_5746 IMG_5752 IMG_5755 IMG_5756

Jag måste påpeka att bilderna inte är beskurna utan just så här nära fick vi komma. Inte så mycket fashion men livet (även om jag inte riktigt tänker/vill tänka så) innehåller ju så mycket annat och jag kan lova er att allt det där andra, det är det som inspirerar och helt plötsligt en dag så syns den inspirationen i det avtryck jag lämnar efter mig.

2 kommentarer

 • Ellinor

  Hej snäckan! Har din mamma flyttat till Bornholm på heltid, eller bara köpt ett ”sommarhus” där? Härligt låter det iaf! Sedan tänkte jag höra hur man går tillväga om man vill anlita dig som stylist på exempelvis… sig själv? Jag går hela dagarna på landet som du gjorde på stranden i Bornholm. Jag kan inte ens minnas när jag sminkade mig sist. Eller köpte nya kläder! Kramar från Ellinor

  • Tove Castor

   Hej!
   Familjehus på Bornholm – sommar som vinter men ett ”feriehus” 🙂
   Men du, visst är det härligt också att strosa runt ”a natural” , fast shoppa är ju bland det bästa jag vet, alla fall planera shopping haha. Personal shopping skulle kanske vara något att ta tag i. Tänker på dig ofta när jag sett ett plagg här och där som jag tror du skulle ha köpt back in the days!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.