FASHION - TOVE CASTOR,  LIFESTYLE - TOVE CASTOR

Det händer mycket nu

Det händer så mycket att jag nästan inte hinner med. Men jag älskar ju också när det händer mycket, när saker och ting händer på en gång. När jag var yngre hade jag en kompis och om jag sa -Ska vi åka och bada? Då menade jag ju nyss, jag ville alltså vara på badet nyss men hon kunde svara – Ja, kanske på tisdag. För mig var det helt olidligt. Jag är en Nu eller på en gång-tjej.

Men just nu händer det en hel del och jag har att göra så jag har inte en chans att hinna bli uttråkad och det är nog helt perfekt, det är till och med så att jag känner – Va skönt att det inte är förrän på tisdag! och då måste det väl ändå vara harmoni?

Jag är så oerhört glad för alla chanser och möjligheter jag får. Alla människor jag får träffa, allt jag får smaka på, uppleva och testa. Alla som tror på mig och visar mig förtroendet att arbeta med deras varumärken och all konstnärlig frihet jag får. Alla spännande möten jag blir inbjuden till och alla små(och stora) hemligheter jag blir betrodd med. Jag är sjukt glad att visualisterna.se går så bra och att ni gillar det vi gör (vill passa på att säga Välkommen hit till alla er som just har börjat hänga här!) och samtidigt hinta lite om vad som kommer hända framöver.

Jag kommer att: Resa, ”se bättre ut” (det är en ordvits), jobba i studio med både mode och reklam, jobba med skyltfönster, gå på en mängd visningar och titta på allt nytt under pressveckan, åka båt, gå på modevisning (redan i kväll) och så klart kommer jag att hänga i handbolls-hallen (USM i helgen igen), prova nya Blossa-glöggen och baka, mysa, läsa läxor, skjutsa, hämta, lämna, skratta med mina killar. Så glad jag är över att mina killar vill vara mina killar och att de är så måna om mig. Mammas pojkar <3

 

 

Tove castor stylist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.