MIN STIL - TOVE CASTOR

IT’S A TREND – GLASÖGON MED TONADE GLAS

Låt mig säga så här!

I samarbete med Synoptik

Jag är så galet nöjd med mina nya glasögon. Så nöjd med att jag valde att tona det slipade glaset i min styrka. Lätt tonade, precis så lätt att de prickar vårens och sommarens glasögontrend nummer 1. Här kan du däremot leka med glaset och välja en toning som går i allt från rosa, via gult till blått. Att jag valde rökfärgat grå är väl inget som förvånar eftersom svart är min bästa färg!

Förutom att de är trendiga så är de också sjukt behagliga för öga. Inte för ådra att köra bil i och def inte för mörka för att ha dem på under en fika med vänner på nån trevlig uteservering. De här är inga bågar jag gömmer mig bakom tvärt om. jag tycker faktiskt att de lyfter fram ögonen på ett sätt jag inte kunnat förutse.

 

 

En annan oväntat fördel är att jag inte behöver tänka så mycket om jag rör mig från inne till ute och tillbaka för de är inte för mörka att ha inne men inte heller för ljusa för att hjälpa mot solen. Ser fram emot att även kunna sitta i skugga med dessa på utan att framstå som svår.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.