LIFESTYLE - TOVE CASTOR

FRILANSLIVET – SÖNDAGSLISTAN V.11

Bruchnbordet hos Dr Brandt – Love

 

SÖNDAGSLISTAN 

Oj vilken vecka det har varit!

Bäst i veckan: Utan tvekan alla pressevents. Ja ghar varit på en Brunch med Dr. Brandt, en lunch med franska Guinot och en middag med Pixi…

Eller…kanske var beauty-girl hänget innan Piximiddagen det bästa? När jag, Jannike, Molkan, Mickis, Domenika och Alexandra möttes upp på Eataly för pizza och vin…

Sämst i veckan:

Definitivt utebliven inkomst. det är tyvärr bara när jag är bokad hos kund som fakturor kan skickas. Men att gå på press, få all produktinformation och träffa branchkollegor är inte bara nödvändigt utan också väldigt trevligt.

Veckans favoritplagg:

Mina svarta kostymbyxor från H&M

Veckans beautyprodukt:

Är ett lipgloss utan färg från Buxbom. Eller utan färg är kanske lite vilseledande för den antar en hint av rosa när det reagerar med läppen. Sedan har det såklart alla de andra Buxboms-features som jag älskar. Plumpandet!

Nästa vecka ser jag fram emot:

Nästa vecka har jag ett om inte ännu tightare presschema. Men mest ser jag fram emot en hårbehandling med Davines.

Nästa vecka ser jag inte fram emot:

Rest my case.

Måndagens planer:

Imorgon ska vi ta nya tag och prata med snickare och plexiproducent för att producera en helt ny dekorbas för ny kund. Yay

KRAAAAAAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.