MIN VECKA

Min vecka, Vilken vecka!

Två nya uppdrag kom in och pusslades ihop med en fullmatad frilansvecka. Det är Frilanslivet i en liten ask och I fix är det ständigt återkomna mottot!

MåndagBlogghäng med Jannike och Stilbloggen vilket innebär foto, girl-talk och multipla juicer på Joe and the Juice. Dagen avslutas med Gense Design Dinner som presenterar nya Chop Sticks uppe hos Spalt PR.

Tisdag


Foto för kunds sociala medier och varubyte på höstskyltning på annan galleria. Samtidigt kommer två nya uppdrag in inom denna veckan.

Tisdagen innehöll också lämning av nästa Beautysida till Premium Magazine.

Onsdag och Torsdag 

Plock hela onsdagen inför nytillkommet uppdrag. My music personality, tre marknadschefer skall stylas som sitt musikaliska alerego. Kund SBM x Spotify. Onsdagen avslutas med presseventet Complexions & Cocktails med bareMinerals på Miss Clara Hotel. Det här var också dagen jag slog “stegrekord”. Torsdagen spenderades i studio. Till och med min brudklänning kom till användning! Torsdag fas 2


Torsdagen tog inte slut så efter plåtningen satte jag mig i en taxi till nästa uppdrag. Ett Stylistuppdrag för Henri Lloyd under NK’s Höstkväll. Så glad att jag får jobba med detta varumärke! 
Fredag

Fredagen innehöll returer och Visualistlunch hos Sally Voltaire och Systrar, paketuthämtning ( mer om det senare!!! 🙌🏻🙌🏻) och fixmåsten som sulgjutning och fotläkarbesök. Inte bara för mig utan också för min yngsta kille. 

Utöver jobb så fylls tankarna av skomakarproblem, båtupptagningar, kommande Londonresa och släpande ekonomiredovisning.

Check på den här veckan som varit en bra mix mellan befintliga uppdrag, nya uppdrag, bloggsamarbeten, styling, dekor, content, mingel, shopping, beauty, press, familj och bästa kollegan; Uggla. En vecka som innehållit nästan precis allt.

🙌🏻🙌🏻
Shoppat i veckan:

Nya sneakers med formgjutna ilägg samt nya kuddar till vardagsrumssofforna från H&M home’s nya butik på Bilblioteksgatan

Press i veckan:

Middag med Gense Design – ikonisk besticktillverkare.

Lanseringsmingel med bareMinerals som kommer med ny mineralbaserad foundation.

Nyheter från The Body Shop, Ingnell Jewellery, Swiss Clinic och Henri Lloyd 

Jobb i veckan:

Fota, dekor, styling, redaktionellt och blogg. 

Written By
More from Tove Castor

Dagens outfit – a good one!

[ezcol_1third][/ezcol_1third] [ezcol_2third_end]Det var länge sedan jag fick så många komplimanger för min...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *