KOM OCH TRÄFFA MIG OCH HENRI LLOYD PÅ TORSDAG NÄR NK BJUDER IN TILL EN I SPIRERANDE HÖSTKVÄLL

Kom och träffa mig på torsdag kväll!

På torsdag har jag teamat ihop mig med Henri Lloyd inför Nk´s stora shopping och inspirationskväll Höstkväll. Jag kommer finnas på plats hos Henri Lloyd för att prata styling, färg, material och allt annat jag älskar med mode och Henri Lloyd. Kom förbi och prata höstgarderob med mig. Jag ser så mycket fram emot att visa er allt fint!

Henri Lloyd hittar ni på plan 2, NK Sport & Fritid och anmäler er till höstkväll gör ni via NK´s nyhetsbrev eller från hemsidan.

Written By
More from Tove Castor

INSTAWEEK v. 39

Lördagens bastubad. Lynchberg lemonade. Visning Ylva Liljefors, Nya Uppsalamagasinet Upsalia, Ylva Liljefors,...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *