NUDE OF SCANDINAVIA – NEW IN

Nude of Scandinavia – Det här är ett samarbete som passar mig så bra!

Jag hade sett dem på Instagram mest för att jag känner stylisten de använde till sin senaste plåtning och kanske är det därför jag tyckte de var intressanta? Jag följer stylisten för att jag gillar hennes uttryck och därmed väcker hon mitt intresse för produkten eftersom jag redan tilltalas av uttrycket.

Hur som helst så är jag så glad för att jag fick erbjudandet att göra ett samarbete med Nude of Scandinavia. Att styla dessa boots är inte ett jobb det är ett nöje!

 

Jacka/Ganni, Jeans/Cubus, Boots/Nude of Scandinavia, Väska/Acne Studios

Written By
More from Tove Castor

Aebleskiver

Det här är barndom för mig, jag vet inte om jag åt...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *