FASHION - TOVE CASTOR

JAG HAR EN HANG UP

Jag har en hang up, det är en inre bild. Förmodligen var det så jag ville klä mig på 90-talet men jag hade inte riktigt hittat dit. Jag var precis lika intresserad av kläder, stil och mode då men jag uttryckte mig annorlunda. Då varjag mer fokuserad på att rita, designa och sy; Idag är jag mer interessead av att sätta samman, styla och hitta perfekta uttryck. Det är lite lättare att nå fram idag kan jag tycka. 

Min hang up är en Kate Moss/Zadig et Voltaire variant av feminint blommig klänning, kavaj och boots och i det här fallet är de bootsen som är nyckelplaggen. Det är allt som oftast skorna som antingen skapar magi eller får det att halta. Men nu har jag ju hittat dem och rackarns sköna är de också. 

Just de här 3 klänningarna finns på H&M just nu och de skulle kunna passa in i min bild. Jag skulle hur som helst styla den antingen med Lätt oversized kavaj med denim tills värmen kommer sedan utan, eller med denim och kappa. Samma boots till båda!


So 2017/90’s….och kanske för mycket för mig. Vi får se! 

/Tove

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.