KappAhl – Vintage Stories

Idag bjöd KappAhl in till lunch och visning av The New Boheme som är temat för säsongens Vintage Stories kollektion. Kollektionen gick i toner av vitt och vi såg fransar, spetsar och statsmentaccessoarer som många av dem bar formerna av löv. KappAhl stylar sin kollektion med bruna cowboyboots och för att förstärka känslan adderas drömfångare, dekorativa djurskallar och fjädrar. Den nya bohemen är en romantisk cowgirl och kommer finnas i butik i någon gång i april.

IMG_1753 IMG_1767 IMG_1776 IMG_1764 IMG_1768 IMG_1772 IMG_1778

Efter att vi tittat på kollektionerna satte vi oss flera stycken runt bordet där det bjöds på Chilimarinerade mungbönsnudlar med räkor och grönsaker julienne och en spännande röra som serverades i ett salladsblad. Fantastiskt gott och trevligt!

IMG_1779 IMG_1781

Jag hann också med att ta en titt på KappAhls nya herrkollektion designad av Glenn Strömberg och att titta närmre på övriga nyheter från kedjan som mer gick i toner av blått och vitt i kombination med mönster inspirerat av Marrakesh. Här har man valt att arbeta med tyger av återvunnen polyester, ekologisk bomull och linne. Kollektionen som går under namnet Dreams Through a Lens finns i butik i Maj och visst gillar vi att kedjan satsar på hållbart mode.

Written By
More from Tove Castor

WHISHLIST

  Jag har fått frågan hemma om jag inte kan lämna en...
Read More

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *