LIFESTYLE - TOVE CASTOR

Kjol och Chunky knit

För att hitta sin personliga stil behöver man inte spendera en förmögenhet. Man kan blanda gammalt och nytt, dyrt och billigt och hitta sina signatur-pieces. Det kan vara ett par dyra örhängen, en väska eller att alltid bära platta skor. Eller väljer man vart man lägger fokus, tex som att markera midjan. Själv har jag älskar helsvarta outfits ända sedan gymnasiet, inte ”goth-svart” utan bara svart i olika texturer. Det blir ju lite av en signatur , jag kan inte komma ifrån att jag tycker att det är det snyggaste som finns. Det är klart att jag genom åren försökt att få in färg och lyckats ganska bra med rosa och nude och ibland med vitt, jag har verkligen ansträngt mig för att få in mönster men måste antingen gå all in mönster eller hoppa det helt för att det ska kännas som jag. Så här vill jag styla min nya kjol från HOPE. 

 

styla pennkjolen, stella mc cartney fallabella

 

Stickad tröja/H&M, Kjol/HOPE, Örhängen/Marni, Skor/Stella MCCartney, Väska/Mulberry Tessie Hobo

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.