KLICK KLICK 

anna quan


IMG_9629 - version 2

 

Klick klick eller Klicka hem är idag synonymt med shoppa online. Det kan hända att man gör det när man har alldeles för mycket tid i bilden på väg från fjällen. Nu såhär en vecka senare börjar jag märka av resultatet. 

Just den här våren finns ääääntligen de stora manschetter vi suktat efter ett år faktiskt att köpa. Både i butiker och online. Jag tänkte som så här att om jag nu ska satsa på stora, vida, breda manschetter är det väl lika bra att satsa på de största, vidaste och bredaste? En sådan här skjorta får resa hela vägen från “down under” till min dörr och nu är den enligt sms på väg. Yay!

Written By
More from Tove Castor

FOLLOW ME

Följ mig på bloggen Följ mig på Instagram.
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *