LAGUPPSTÄLLENINGEN I FÖRSTA EMPTIES

Som skönetsbloggare och skribent så provar jag en hel del produkter. Både pressprover och produkter jag köper av ren nyfikenhet och det berömda habegäret. Därför innehåller mina skåp en hel del produkter som jag provat kanske en till fem gånger så att ta slut är verkligen både en bragd och en ära. I Empties lämnar jag en högst subjektiv recension av de produkter som faktiskt lyckats hålla mitt intresse till sista droppen. Empties består alltså bara av bra alt riktigt bra produkter.

 

Laguppställningen i första Empties är som följer:

 

Written By
More from Tove Castor

Så i Danmark – Magasintips

Jag har inte bara danskt blod i ådrorna utan också en förkärlek,...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *