svarta diamanter sophie by sophie
LIFESTYLE - TOVE CASTOR

SVARTA DIAMANTER & PÄRLOR 

Tillbaka till högstadietstilen

Ju mer säker jag blir på min egen stil desto mer intresserad blir jag av accessoarer. Sedan är det ju samma med accessoarer som med all annan stil, man behöver inte bara ha en helt renodlad utan man anpassar sig såklart efter tillfället, miljön och vilket humör man är på. Jag har såg egentligen två huvudspår när det kommer till just smycken. Båda mina är lite tillbaka-till-högstadiet-stilar som funkar var för sig men också tillsammans. De består av skinnremmar och svarta lite bredare skinnarmband och tunna kedjor  som kombineras tillsammans gärna med personal små berlocker och markörer. 

Statementssmycken?

Nä, statmentssmycken har aldrig varit min grej om man benämner dem som man tenderar att göra i dag. Alltså statement som i stora smycken som tar för sig och är tänkta att bäras som solitärer. Den typen av smycken får mig att känna mig utklädd och hur trendigt det än må vara så är det ok att hoppa över de trender som inte är du!

För mig är det istället ett statement att alltid bära några smycken som är samma dag efter dag, år efter år. Just nu rådet ett armband med en liten stjärna på (lika som min syster bär) och en solitär diamant runt min has som jag fått av min man. Sedan adderar jag utifrån dem, ibland mer men oftast mindre. 

Whats next?

För mig pirrar det till lite extra när man kombinerar svarta stenar (i det här fallet diamanter – ännu bättre!) med guld. Där krockar båda mina favoritspår i en och samma produkt. Jag går också igång på pärlor när man inte behandlar dem som små prinsessor utan låter dem vila mitt på en kedja. Så som Sophie by Sophie gör. En pärla i halsgropen och en svart diamant mellan brösten skulle verkligen sitta fint!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.