MIN STIL - TOVE CASTOR

LÅT EN SKRÄDDARE FIXA FORMEN

Äntligen har jag tagit tag i vinterns reashopping!

Jag vet att man inte ska köpa fel storlek bara för att det är det ända som finns kvar på rean. Jag vet.

Men jag vet också att sllt går att lösa och att jag är en envis jäkel när det där habegäret landar i magen. Så stor var den, klänningen, när den kom, alldeles föööör stor över axlarna och som en följd på det över bysten och i ärmöppningarna, kjolpartiet däremot gillar jag att det är lite mer volym i.  Som alltid faller jag för ”nätt on topp” och om volym så kommer den neråt. 

Jag kunde helt enkelt inte släppa taget och äntligen har jag kommit mig för att ta klänningen till skräddaren. Efter ekorrars axelband och två nya bystinsnitt så sitter den som en smäck. 

Tanken är att styla den med T-Shirt under, även byxa då och då, solitär (då med vågad uringning), med sneakers och med skandal…

Älskar det uppklädda tyget och de nerklädda generösa fickorna i sidorna.

Klänning/Rodebjer, T-shirt/Wrangler, Sneakers/ADIDAS Stan Smith BOLD 

Accessoar/Olivträd off course. Varför? Det kommer ni bli varse! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.