VISUALISTERNA

LÖRDAG 1

20130826-083536.jpg

 

I ett svagt ögonblick hörde jag mig själv säga ”jag kan ju sitta där” när vi under våren planerade årets höstkampanj på PUB. Till saken hör ju att jag avslutade ju min anställning precis innan semestern och var med under hela planeringen och på något sätt kändes det roligt att vara med och avsluta. Så sagt och nu gjort så spenderade jag en dag i skyltfönstret i lördags.

20130826-083558.jpg

 

Där inne hade man ju tid för lite av varje. Varmt var det och ventilation, ja det var det inte att tala om, lamporna värmde också på rätt rejält. Denna dagen skulle jag ju också bli stylad som en skyltdocka. Jag blev lätt förvånad över att min outfit mer liknade en pyjamas. Delat av den gissar jag faktiskt var pyjamas. Något stora byxor som bara växte och växte under dagen. Säker 15 cm längre blev vardera byxbenen. Men bekvämligheten var ingen att klaga på.

20130826-083617.jpg

Dagen kändes bra lång dock, som tur är hade jag min kollega och kompis Karin med mig och vi hade massor att prata om. Klockan 18 lämnade jag fönstret på PUB, kanske var det sista gången jag var där? Då var det dags att svida om till Guldknappen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.