zlatan 10
LIFESTYLE - TOVE CASTOR

MÅNDAGS-PEPPEN PÅ DEN

Måndag morgon och alltid ligger staplat på hög och barnen har sommarlov – Måndags-peppen på den!
Om det här varit för fem år sedan hade jag idag klivit på mitt sommarlov och inte haft några måsten förrän terminen drar igång, det var verkligheten som lärare. Istället har jag fem leveranser som väntar och dagar inbokade enda in på natten innan vi åker på semester. Verkligheten som frilans. Det finns plus och minus med allt men genom året, september till maj, saknar jag inte skolan och det säger ju sitt.

En olycka kommer sällan ensam säger man men det är klart att många uppdrag som egen företagare inte är en olycka, tvärt om, men just nu så är de inte heller ensamma. Så efter att idag ha skickat yngsta på seglarläger och försett den äldsta med målarpensel (husmålning = barnarbete) så har jag suttit fast framför datorn hela dagen och svarat på mail, förberett ett kommande samarbeten genom att titta igenom avtal och sätta samman moodboards, samtidigt som jag resaerch:at en kommande trendvisning och gjort färdigt underlag för moodboards, fotograferat och planerat för Content åt kund utöver det har jag haft byggmöte med snickaren för kommande renoveringar. Det är nämligen en hel del på gång här hemma nu; planering av resor, renoveringar, ett samarbete som innebär nybyggnation, planering och inbokningar av dagar för Content för kunders räkning med målet att de ska kunna kommunicera på sociala medier genom hela sommaren. Det är andras Sociala Medier, mina egna får ju inte heller halka efter så -Ända in i kaklet helt enkelt! Det är inte utan att jag längtar till oktober då de flesta av dessa projekt borde vara i hamn. Inte utan för att egentligen längtar jag mest efter att kasta loss båten och bege mig ut i skärgården, vilket jag ska och då är det nog bara bloggen och Instagram som får följa med.

På tal om skärgårdsbesök så bär det av med en annan båttur på onsdag följt av en AW, i morgon tisdag har jag möte med Freebra, pressvisning med OPI, en AW och en vinprovning på schemat men egentligen ser jag mest framemot att klockan ska slå 20.00 och att Zlatan ska föra Sverige mot en seger mot Irland.

 

content creator

 

Planering planering planering. bra resultat behöver bra underlag! Jag jobbar ofta med listor och moodboards och lika ofta kompletterar jag med en målande text. Idag sitter jag med moodboards till en trendvisning, moodboards till en renovering och en tillbyggnad och i relation till dem fem teman för bildserier.

Då krävs mycket kaffe! 

 

content creator

 

Sommarlunchen fick idag bestå av kaffe och Turkiskt yoghurt med jordgubbar och granola. En återkommande sommarfavorit!

 

content creator

 

Jag planerar för fullt för en kommande tillbyggnad till vårt hus. Att vi ska göra om köket efter sommaren har jag inte hunnit säga innan det står klart att det mkt troligt kommer komma ett uterum emellan. Två drömprojekt inom några veckor, jag kan knappt tro att det är sant!

 

uterum

 

Det är allt bra tur att Zlatan ska spela för annars hade jag suttit med jobb till solen går ner.

 

zlatan 10 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.