LIFESTYLE - TOVE CASTOR

MÅNDAGSPEPP – SJÄTTE BESÖKET

Godmorgon måndag!

Vissa detaljer följer med i flera år. Säkerhetsnålen i mössan är en av dem som fyller tre precis i dagarna. Det var till och med efter den större 15cm  säkerhetsnålen som jag bar i halsduken/koftan hela 2012. 2015 peakade den stora säkerhetsnålen och då känns min inte lika rolig längre, fast den just då var som störst i modebilden. Då använde jag dem i jobbet bl.a. för editorialsidor för ett utländskt magasin. Men jag bar den inte 2012 för att vara trendig, jag bar den för at jag gillade den men när en trend kommer in hoppar jag ofta av snarare än på speciellt med een så tydlig detalj. Men jag har 5 oversizenålar som kanske kommer till användning igen.

Idag är det verkligen en sådan där måndag som drar igång i 190. Däremot vad hände med helgen? Idag är jag på väg ut till kund för att fotografera. Jag jobbar mer och mer med att genom bilder bygga varumärken i sociala medier men redan i morgon står det setdesign på Formex på schemat för att på onsdagen förlisa upp med trendspaning och nätverkande under pressdagen på Formex.

 

stor säkerhetsnål

 

Men tillbaka till idag, idag har ju precis börjat. Senare i eftermiddag är det dags för det sjätte besöket på Eraze. Min tatuering på bröstet börjar minst sagt blekna och min förhoppning är att det bara ska vara två behandlingar kvar. Går du i tankarna på att tatuera dig kan det vara bra att ha i åtanke att det går mycket ondare att ta bort en tatuering och att man då måste gå igenom proceduren flera gånger. I just say! 

Trots det ser jag fram emot att åka till Eraze och träffa Jeanette (som jobbar på Eraze) och Malin (som jag gav mig in i detta äventyr tillsammans med). Vi har inte setts sedan innan jul så det ska bli så roligt att ses igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.