MÅNDAGSPEPP VS. VÅRDEPP

Måndagspepp eller måndagsdepp? Trots att solen skiner och det händer en massa roligheter den här veckan är är jag inte den deppigaste Pian, Tyvärr. Men så kan det vara ibland och Fuck it säger jag. Fuck vår-depp, Fuck måndags-depp. Nu åker vi ändå!

 

vårdepp  

Efter kaffet ska jag ut och fotografera, content, content, content, och den här veckan kommer faktiskt bjuda på en hel del just content och som tur är inte bara åt kund utan även till mig. I min kalender har jag i veckan bokat in boksläpp med Gudrun Sjödén, Frukost med DAY Birger et Mikkelsen, lunch med Dyrberg&Kern, AW med “kulturklubben” och förutom pressvisningar på ett tiotal presskontor också ett event ute vid Mall of Scandinavia. Sedan får jag inte glömma att jag ska till Eraze för ytterligare en behandling, kanske är jag en tatuering på bröstet kort innan sommaren?! Ja ni hör, här finns inte tid för vårdepp!

Written By
More from Tove Castor

Hallonsnitt with a wiew

  Så söt att det inte går att beskriva men utsikten var...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *