Manikyr hos Yves Rocher

Idag började jag morgonen med pressfrukost och det var Yves Rocher som bjöd in och berättade om vårens nyheter. Och visst kommer det nyheter. Nya dofter, härliga krämer och säsongens färger inom make up. Förutom produkter att prova fick vi en hudanalys av en hudterapeut och manikyr på plats. Det uppskattades av mig som ganska nyligen börjat intressera mig för hudvård på riktigt. Jag har jobbat med att tillföra fukt men min nästa utmaning är lyster, det framkom tydligt. Fick också några tips hur jag skulle nå dit. Det kändes också extra lyxigt att gå vidare till nästa möte med nyfixade naglar. Det blev klassiskt röda till dagens svarta outfit. 

IMG_6149 IMG_6119 IMG_6138 IMG_8339 

När jag senare öppnade goodiebagen såg jag att färgen de valt åt mig var densamma. Mitt i prick!  

IMG_6152

Written By
More from Tove Castor

Hur ofta tvättar du dina jeans?

Det pratas fram och tillbaka hur ofta man ska tvätta sina jeans....
Read More

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *