IDA WARG LANSERAR BUS

Ida Warg lanserar i dagarna en serie BUs, dvs Brun utan sol. Men det viskas redan om att detta bara är början…

Ida och Lets face it bjöd på vegansk lunch ( jag åt det gröna; avokadon och soyabönorna ;-)) Jag hade Veronica Henriksson och Mickis till bordet och lite längre bort satt Linda, Dominika, Mattias och Frida.

Inte kunde det komma mera lägligt?

Precis när värmen slår till med julirekord fastän det är mitt i maj och jag går med bara ben för att överhuvudtaget så ut. Ja, just då känner jag mig blekare och glåmigare än aldrig förr. Jag vet ju att det är så här om jag tänker efter men hade jag tänkt efter? Nej, för hade jag gjort det då hade jag börjat bygga upp en lätt bus-bränna redan i April (eller varför inte november?)

Så, sa jag att den här lanseringen kom lägligt?

Jag ser så mycket fram emot att prova IdaWarg. En brun utan sol som är helt parfymfri, allergifri och vegansk som dessutom kommer i en snygg förpackning. Jag kan välja mellan spray eller mousse och givetvis finns en appliceringshandske. Till ansiktet finns en lotion som lätt appliceras med fingertopparna.

Produkterna lovar en gradvis uppbyggd solkysst hy och en minimal bus-doft.

Ni kommer kunna köpa dess på H&M, Åhléns, Nordicfeel och Lyko och kommer vara en stor fördel då produkterna kommer ligga på 179kr (handsken kostar 49kr)

Jag kommer med glädje sätta igång och testa men gör det först imorgon för nu ska jag göra det här ordentligt. Så idag efter mm pw blir det bad och kroppsskrubb för att preppa huden och förbereda så bus-brännan blir så jämn som möjligt. Så till fredagens Essie-lunch i Rosendals trädgård kommer jag kunna komma med bara ben.

Tags from the story
,
Written By
More from Tove Castor

NU ÄLSKAR VI MOM JEANS

  Nu älskar vi Mom jeans och Mom jeansen är jeansen på...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *