MIDSOMMAR MED ESSIE OCH MIDSUMMER COLLECTION

Årets första Midsommarfest gick av stapeln igår och till skillnad från midsommar så var det varmt och strålande sol, det har vi inte varit så bortskämda med genom åren 🙂

 

Det var Essie som bjöd in till en härligt midsommarlunch för att presentera den nya kollektionen Midsommar Collection. En kollektion som faktiskt kommit till för den svenska marknaden och faktiskt har det första lacket med svenskt namn. Kan ni gissa vad det heter?

Dagen började med att vi blev upphämtade med buss för att sedan åka ut till Rosendahls Trädgård ute på Djurgården. Vilken vacker plats, jag hade aldrig varit där tidigare. Där väntade ett uppdukat växthus  fyllt med blommor och givetvis var midsommarstången på plats!

 

Värdinna för dagen var Sofie Fahrman som jobbat med Essie i flera säsonger nu. Det bjöds på allt från midsommarbuffe och jordgubbstårta till att få binda sin egen krans. Gissa om det lade sig ett lugn och en tystnad inne i växthuset när alla började binda sina kransar. Den kreativa processen tar över och alla går in i ett skapande mood. Samtidigt satt Studio Frida Selkirk och lackade naglar på alla som ville, givetvis med Essies nya nyanser.

 

Jag hade bland annat Lina Ekh, Kicki Burman och Linda Zander till bordet men Elin Fagerberg, Karin aka Stilbloggen och Emma aka Beyond Beauty var också där. Också Sofie Fahrman och Angelica Blick då….

 

 

Jag idag: Ganni tischan Cherry Bomb, Kjol och sneakers från Rodebjer

 

Här är kollektionen i sin helhet: Först ut den nyans som jag valde på mina naglar (med lite svart modern fransk detalj) dusk till dawn sedan följer midnight sun, SKÅL! (det svenska namnet med tydlig midsommarkoppling) all night long, dressed to the maxi och sist ut den ljusrosa june in bloom.

 

De hade också exponerat dem så fint på blomsterbäddar. Tack Essie!

Tags from the story
,
Written By
More from Tove Castor

CHANEL BUGS – EN FLUGA? 

Min intention var att titta lite närmre på skönhetstrenderns från Haute Couture...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *