MIN STIL - TOVE CASTOR

MAXI DRESS OCH DENIM

Faktum är att vi fortfarande har lite kärlek kvar från alla hjärtans dag hemma hos oss (även om jag hoppas på att kärleken håller längre än ballongerna!)

*Köplänk

 

Att lila är årets färg har nog inte undgått någon och till nästa nummer av Premium Magazine har vi plockat ihop våra bästa tips när det kommer till inredningsdetaljer i just lila, jag lovar att dela med mig av de tipsen så fort magasinet kommit ut men innan dess passar jag på att visa upp mitt lila inköp.

Att Ganni är det varumärket som jag är helt besatt av för tillfället är ingen nyhet för er som följer mig på instagram (@tovecastor). Enligt mig är Ganni varumärket som just nu lyckas sätta fingret på både passform, uttryck och mönster just nu. De tyckts inte kunna göra något fel.

Den här klänningen är inte ny på något sätt utan faktist från en tidigare säsong som jag klickade hem på rean. Inte för att jag inte tycker att den var värd fullpris utan helt enkelt för att den passade min vår och sommargarderob bättre än min vintergarderob. Ingen var gladare än jag att den fanns kvar när jag var i mood för att blicka mot våren. För mig var det printet som avgjorde. Som bekant gillar jag blommigt på svart botten men med en botten av pastell och svart print på så var den här inte svår att tycka om. Jag kommer bära den med sneakers, med sandaler och med boots. Med eller utan byxa under.

Har du tur kan det fortfarande finnas en klänning kvar till dig. Printet finns som kjol och kort klänning också.

Jag hittade min på Boozt.se*

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.