LIFESTYLE - TOVE CASTOR

Mina Bästa v37

Vecka 37, vart tog du vägen?

Mina bästa från veckan som gått:

1.

Lyckad shopping till min barn aka Killarna. Jag tror att jag äntligen kommer få på min äldsta en denim-denim outfit i nya jeans och denimskjorta från Lee. Så grymt snyggt! aka Killarna är nu så stora att vi kan smita iväg och fika på tu man hand bara Karl och jag. Ni som har barn förstår precis och ni som inte har – fika på men ta det inte för givet.

fika ica kvantum gränby centrum

2.

På jobbet har det varit event-tätt. Trendvisning på Make Up Store (flera spännande make up nyheter att testa) , AW med Blogozine och så en Vernissage tillsammans med Karin och Calvin på Designgalleriet.

3.

Sist men inte minst – Jag fick se resultatet från jobbet jag gjorde med Indiska i början av månaden. Lookbook-bilderna för okt-dec hade kommit från fotografen och jag är nöjd. Nästa vecka är det pressvisning och det ska bli spännande att se hur de tas emot av modepress och bloggare.

Till nästa vecka…

Natti Natti

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.