LIFESTYLE - TOVE CASTOR

Mina bästa v38

IMG_1706

 

v38 – Den här veckan har varit mer som en månad på 31 dagar snarare än 7. Men trots två pressfrukostar, en föreläsning, två pressluncher, en tebricka, en aw, två vernissage och två pressevent varvat med tre kundmöten, en utbildning och en hel del jobb såklart (lägg till artiklar och blogg) har jag faktist fått till en bra balans mellan arbete och familj känner jag. Efter en helt galen start på hösten. Det blir veckans första i Mina bästa!

1.

Den här veckan har jag spenderat mer tid med min familj. Det behövde jag. Idag var säsongens första handbollsmatch och det är bland det bästa jag vet att titta på och ta del av mina killars vardag och intressen. Efter förra veckans ”vad skönt att det är helg nu kan jag jobba ikapp” har jag den här helgen verkligen duckat för jobb.

2.

Drinkar med vänner på lördag kväll.

3.

Tillfälligheternas spel. Ni vet när man bestämmer sig i sista stund för att lägga ner och springa till ett tidigare tåg, inte hinner posta brevet så man måste kliva av en hållplats tidigare för att posta och där möter någon man inte sett på länge. Tillfälligheternas spel gjorde att jag i morgon åker iväg på den första plåtningen av tre inplanerade. Så kan det gå när man är på rätt plats vid rätt tillfälle.

Nu fick jag inte plats med min mycket lyckade shopping som ett av mina bästa men det kanske ändå gör sig bättre i bild än i text. Samma gäller ju givetvis vernissager, designsamarbeten som presenterats och goodiebag-favoriter. Det har helt enkelt varit en vecka fylld av inspiration, input och spring

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.