MISS MATCH 

Allt behöver inte matcha så länge det är du och uttrycket sitter. Jag brukar satsa på plagg med samma attityd eller plagg som krockar med varanda. Klä ner festplagg med en t-shirt med tryck och sneakers eller klä upp ett par slitna jeans och en stickad tröja med en slingback och clutch.

Min stickade Rodebjerkjol bär jag gärna med en t-shirt och öppna loafers. Leopardklänningen är också ett av de plagg som jag gärna skulle bära varje dag. Ensam eller till allt annat jag har i garderoben.

 

Leopardklänning/Ganni, T-shirt/Ganni, Kjol/Rodebjer, Loafers/Jennie-Ellen

Tags from the story
, ,
Written By
More from Tove Castor

STREETSTYLE PARIS FW

När jag söker inspiration tittar jag inte bara på catwalkbilderna från modeveckorna...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *