LIFESTYLE - TOVE CASTOR

MORE COLORFUL WOMEN IN THE WORLD

Det är inte första gången jag nämner att jag i mitt jobb befinner mig i flera säsonger samtidigt. Allt som oftast ligger vi flera månade i förväg, senast idag så pratade vi om vilka produkter som kommer i butik till julen. Ja, julen om 11 månader.

Men jag lever ju i nuet också och just nu är jag aktuell hos Gudrun Sjödéns. Ni kommer kanske ihåg den här dagen, en var sommardag i augusti. Jag var inbjuden tillsammans med ambassadörer runt om i Europa att stå modell för Gudrun Sjödén ss18. Vi skulle stå modell för att hylla kvinnan och sprida budskapet om färgstarka kvinnor i samband med internationella kvinnodagen men de gillade bilderna så mycket att de även fick vara en del av våren.

Gudruns vision ”More colorful women in the world” talar verkligen till mig. Ni vet att jag hyser den största respekt för Gudrun Sjödéns konstnärskap och styrka att stå fast i vad hon representerar och det är bl.a. vad jag tycker färgstark står för. Att våga tro på sig själv, att våga uttrycka sig, att göra, att skratta, att gråta och att uttrycka sig. Våga tala från hjärtat, vara kreativ och skapa och handla istället för att bara tänka. Färg i all ära men färgstark är så mycket mer 🖤

Jag är så hedrad över att de ser mig som en av de färgstarka!

Just nu hittar ni lite om mig och alla Gudrun Sjödéns vårnyheter här!

 

På Instagram

”This is Tove Castor a great stylist based I Stockholm, she is so CREATIVE a true artist”

Jag vill också rikta ett ödmjukt tack flr de fina orden på Instagram 🙏🏻

 

I katalogen

Vi fick även ett uppslag i nya katalogen ♥️

Här är jag tillsammans med en av de andra svenska ambassadörerna, Hanna Sjöström som ni på NaturligtSnygg. Och vill ni själva lära er mer om ekologisk hudvård tycker jag ni ska köpa Hannas bok. Naturligt snygg: så här gör du en grön skönhetsdetox. Faktum är att hon är aktuell men ytterligare en bok om Glow. Den förstår ni att jag längtar efter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.