LIFESTYLE - TOVE CASTOR

Mornings like these <3

IMG_1324

 

Snö ute och kaffe inne, för en sommartjej som mig njuter jag egentligen mest av kaffet men, allt ljus gör onekligen något med humöret och utanför fönstret är det rena rama winter wonderland. Den som sa att söndagen är en vilodag var inte egen företagare. Eller var det just så det var och denne någon hade förstått grejen med att vi ibland behöver lite vila och återhämtning. jag vet inte hur jag skall se på min söndag, visserligen är det jobb men var går egentligen gränsen mellan jobb och intresse undrar jag ibland. Idag har jag tre viktiga punkter på mitt schema

1. Bloppis, tänkte sälja delar av min garderob. Tänkte börja med några plagg redan idag. Det är i alla fall planen.

2. Skriva på en trendrapport. Föreläsning och workshop står på schemat nästa vecka hos en av våra större kedjor.

3. Titta lite närmare på, och lägga upp en plan för arbetet med Melodifestivalen. Yay! Alltid när jag designar/målar/skapar sker den större delen av arbetet inne i mitt lilla huvud. Där jag gör all research och några misstag, gör om och rätt så när det väl är dags att klippa då rullar det oftast på. Har jag jinxat det nu? Tror inte det…

Jag hoppas på att hinna få upp bloppisen idag. Det kommer nog att bli en trestegsraket och jag funderar på att börja med jackor, sedan klänningar för att avsluta med blandat. Men man vet aldrig. Håll utkik och dela gärna inlägget på er Facebook! Det skulle göra mig mycket glad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.