MIN STIL - TOVE CASTOR

MÖTE MED BUKVY & ART DRESS OUTFIT

Vi hade det mest inspirerande möte med Bukvy häromdagen. Då och då kommer jag in på kvinnliga entreprenörer som inspirerar mig och varumärket Bukvy bärs fram av två av dem. Själv är jag så himla glad att jag får vara med på ett hörn av deras resa. Jag och Karin har följt Joanna och Elenas väg i nästan två år nu och ser inget slut. Det är svårt ibland att se men både jag och Karin kanske kan sälla oss till dem, den där gruppen kvinnliga entreprenörer?! 

Utöver det så älskar vi våra Bukvyväskor och ingen annan väska jag har får jag lika många frågor kring. Redan en klassiker! 

Deras Stockholm Bag  och Rodebjers Art Dress har det gemensamt; man kan styla dem på så många olika sätt. Jag älskar möjligheten att utrycka mig. Här Bukvy som axelväska och Art Dress med twist över jeans. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.