MY COMFORT ZONE ELLER MIN STIL

Ok, nu kommer jag säga något väldigt viktigt!

Ibland kan jag tycka att “comfort zone” fått en lite halvdan klang på senaste tiden men det beror ju såklart på hur man ser det. Den här bilden tror jag att ni allihopa har sett och jag håller med den till punkt och pricka när det gäller jobb, upplevelser, utveckling och livet i allmänhet men när det kommer still stil?

Om man har hittat sin stil så är det en “comfort zone” och då ser jag det som något fantastiskt. Jag bär inte svart för att jag inte vågar bära färg, förstår hur jag ska bära färg eller saknar någon annan form av mod eller kunskap. Jag behärskar det också och som stylist jobbar jag med det dagligen. MEN, jag vill inte, inte under några som helst omständigheter börja blanda in vissa färger eller mönsterbilder i min garderob. Så, låt inte den här bilden få dig att tappa fotfästet när det kommer till din stil eller din estetiska identitet om du inte ser experimenterandet som lustfyllt i sig. Själv tycker jag att det är lustfyllt att prova 1000 nyanser av röda läppstift, olika märken av svart nagellack och kombinera all världens svarta plagg med varandra. Även i den smalaste nisch kan man hitta utmaningar!

Just saying!

Bildresultat för comfort zone

Written By
More from Tove Castor

LAYERING – FESTKLÄNNING OVANPÅ JEANS

Lager på lager Visst gick det en trend i blå ytterdörrar i...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *