MIN STIL - TOVE CASTOR

VIT RAND PÅ SVART BOTTEN

Älskar den droppade axeln och randen som i det här fallet är en vit rand på svart botten istället för tvärtom. Ingen är gladare än jag för att den randiga tröjan är mer svart än vit. 

Silverskorna är tyvärr en stl för små för mig med de är så himla fina att jag inte kan låta bli att böra dem på bild. Självklart är det inte så att jag köpt för små skor, det har jag vuxit ifrån. Dessa är en kvarleva från ett stylinguppdrag och när de inte sitter på mina fötter fem minuter hit och fem minuter dit så står det på sideboardet i vardagsrummet. 

Silver btw, verkar inte som att man tröttnar på det. Silver kommer fortsatt att vara en stor trend i vår. Personligen tycker jag att det är en rikligt rolig stylingdetalj men min stil? Inte helt säker på den fronten…

 

 

Topp/HenriLloyd, Byxa/H&M, Skor/Zara

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *