FASHION - TOVE CASTOR

Ni frågade – Jag tipsar om: Kaftaner

Jag startade upp en ny kategori förra veckan som jag kallar Du frågar – Jag tipsar! och jag fick in två frågor, en som jag svarade på häromdagen som gällde handväskor på temat Äkta vs Kopia och här kommer frågan och svaret på frågan nummer två. Hoppas ni gillar!

Du har ju grym koll på kaftaner och nu är jag så sugen på Rodebjers variant Agave nut black till den stundande semestern. Men om jag inte vill knöla ner min fina Rodebjer i stråväskan bland solkrämsgegg och mosad frukt så önskar jag få tips på ett mindre ”ömtåligt” alternativ att ha just på stranden! Man behöver liksom ha en för varje tillfälle känner jag 🙂

Hej

Precis som du är jag överförtjust i Rodebjers kaftaner. Lika snygga varje år och jag hoppas att hon kommer fortsätta leverera it-kaftaner fler år framöver. Först tänkte jag att  Nej du, är det en Rodebjer du drömmer om så går den inte att ersätta med en annan. Du kommer alltid önska att det var just Rodebjer du hade, inte ett anlernativ. Men sedan läser jag frågan igen och då är jag helt med på tåget. En Rodebjer till rosén och ett alternativ till stranden, då är jag med. Jag tänker dock att stilmässigt skall de inte skilja sig så mycket så här är några alternativ från 250 kr och uppåt 1000-lappen, men inte mer.

0311255003_0_0

Svart kaftan från Monki, billigaste alternativet men kanske även den snyggaste? Den kostar 250 kronor så den kan du köpa idag!

[ezcol_1half]fav-rio-tina-mint-snake[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]IMG_8650[/ezcol_1half_end]

Ormmönstrat från Bubbleroom eller en något smalare kaftanklänning från &Other Stories

[ezcol_1half]IMG_8647[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]IMG_8649[/ezcol_1half_end]

Eller varför inte en Rosa robe från Weekday  eller en något kortare modelle som också den kommer från &Other Stories men som inte släpar i sanden.

Hoppas det är någon av dem som du gillar och såklart att du får en grym, stylish och härlig semester!

Följ mig på Bloglovìn, Facebook och Instagram @tovecastor för mer mode, shopping och inspiration. Varje vecka är det fritt fram att ställa frågor, jag svarar efter bästa förmåga,

 

En kommentar

  • Alvis

    Hej! Vilken jättefin och läsvärd blogg du har, Verkligen! 🙂

    Kika gärna in på min blogg och lämna en kommentar eller två

    Vem vet, min blogg kanske är något i din smak? KOLLA GÄRNA!!

    Ha en bra dag, Kram! ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.