BEAUTY - TOVE CASTOR

NYHET FRÅN THE BODY SHOP – MANDELMJÖLK OCH HONUNG 

Mandelmjölk och honung är The Body Shops nyhet inför våren och det behövs en en återfuktande och vårdande hudvårdsrutin i februari. Vi är mitt i årets torraste period. 

Almond Milk & Hony är för känslig och torr hy och är både vårdande och lugnande. Framförallt återfuktande skulle jag säga. Jag har provat seriens Bath Milk, Body Lotion och deras klassiska Body Butter och kommer fram till att jag verkligen uppskattar en Bath Milk mer än Shower Gel och likaså ett riktigt krämigt Body Butter framför tunnare lotions. 


Doften? Superhärlig. Jag tycker de är på helt rätt spår här då jsg inte alls uppskattar att gå omkring och lukta Mango, jordgubbar eller Pasdionsfrukt. Citrus är helt ok, till och med mer än ok, men frukt och bär. Nja.

Jag tycker faktiskt att serien känns lyxig och jag uppskattar att både butter, milk och lotionen är vit. Litet habegär växer inför en Body Scrub i samma serie, jag är övertygad att den är så bra som jag föreställer mig. 


*pressprov. Detta är ett pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 100% mina egna och har inte gått att påverkas eller köpas av en tredje part. Se Pr&Policy

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.