VISUALISTERNA

NYHETER FRÅN FREEBRA

Veckan är ju faktiskt inte riktigt slut ännu och innan nästa vecka kickar igång vill jag dela med mig av några intressanta nyheter från Freebra of Sweden. Precis, of Sweden, för freebra är en svensk uppfinning och det gillar jag. 

Kanska har ni redan sett att jag började veckans sista dag med en pressfrukost med Freebra. Jag träffade Elin på Freebra första gången för några månader sedan och det mötet var verkligen en garderobsöppnare, självklart kände jag till Freebra sedan tidigare men jag hade faktiskt aldrig provat dem. Jag som har pratat mig varm om hur bara axlar är en av vårens största trender och efter att ha provat mig fram kan jag säga att en freebra är en av nycklarna till att du nu kan gå all in på bara axlar, symmetriska skärningar och bara ryggar. Den sitter mycket bättre än vad jag trott.

 

Freebra outfit

Dagens outfit en favorit i repris. T-shirt/Femme collection, Skinnkjol/H&M, Mockaballerina med klack/H&M

frukost med freebra

 

 Allt var så himla fint och i en så mysig loung på &Hotel och det var så roligt att träffa Elin från Freebra igen! Man kan nästan tro att de inspirerats av Visualisteras trendspaning när de dukade bordet 😉

 

pressfrukost & Hotel

 

Nu till de utlovade nyheterna.

Freebra kommer inom kort att lansera den perfekta bh´n för festligare tillfällen. Äntligen är den här, sommaren och fest-säsongen när vi äntligen kan bära axelbandslöst eller öppen rygg utan att frysa ihjäl. Men när det kommer till bröllop vill man ju gärna vara lika fin under, eller det gäller kanske alla dagar och för att sätta extra spetskant kommer den populära modellen snart finnas i vit spets, med rosett såklart!

 

freebra i vit spets för bröllop

nipple covers nude för olika hudfärger

 

En annan nyhet är den lilla Nipple covern som funnits ett tag i nude men nu, precis som Louboutin som gjort klackar in every shade of nude och Björn Borg detsamma inom underkläder i textil, håller sig Freebra  i framkant med sina Nipple covers i olika nyanser av nude. Den lilla nipple cover-kupan fäster du över bröstvårtan för att den varken skall lysa igenom, eller vara för perky, tex om du går utan bh eller bär en bh som är tunn eller skir. Mitt tips är att använda dem under baddräkt eller bikini.

 

 nipple covers nude för olika hudfärger

freebra goodiebag

 

Utöver dessa nyheter tittade vi närmare på flera olika modeller, klämde och kände på både bh.ar och inlägg, brösttejp och lift up-tejp och med oss hem fick vi en grym goodiebag och en fredagsbukett som satt känslan i mitt kök hela helgen. 

 

rosa tulpaner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.