VISUALISTERNA

ÅTERIGEN VILD MÖNSTERMIX

Alltså det var inte så länge sedan Prada gjorde det allra bäst men till hösten återuppstår mönstermixen även om den hos vissa inte alls har varit borta. Det finns en del karaktärer som gör succé på sociala medier i både färg och mönsterbonanza och de lär ju älska det här. Jag älskar det, på bild, som uttryck och det lekfulla, vassa och medvetna krockarna. Jag älskar dem på catwalks…men kanske inte irl och absolut inte i min garderob. Men det betyder inte att jag inte höjer det till skyarna när det kommer till High End!

Randigt och leopard köper jag däremot. Jag konstaterar också att pytonprint kommer att vara höstens djurtrend, gärna i kombination med annat och att Isabel Marant stylar zebra med både ränder och hundtand. Jag måste också tillägga att mönstermixar ter sig bättre i höstsäsongens färger än till vår och sommar – om jag får bestämma.

 

   mönstermix tove castor 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.