LIFESTYLE - TOVE CASTOR

Nytt reportage – BACK – Allt ska bort!

Förra veckan öppnade utställningen Allt ska bort! på Nationalmuseum, som just för tillfället huserar på Kulturhuset p.g.a. en större renovering. Jag hade både oturen och turen med mig den här dagen för jag misslyckades att komma i tid men idag gråter jag inte för det för resultatet blev i en mindre, privat visning där jag och Karin fick chansen att både strosa runt helt själva med guide från Nationalmuseum och vi fick också prata ostört med självaste Ann-Sofie Back. jag ser oerhört mycket upp till Back och följer varumärket slaviskt och jag måste erkänna att jag gick därifrån både nervös i efterhand och starstruckt. Jag gillar hennes uttryck, jag älskar balansgången mellan det fula och fina, vad som är rätt och vad som är helt förbi och den där strävan efter att berätta något. Att det inte räcker med att kränga kläder, det finns så mycket annat i designprocessen som är så mycket större än den färdiga produkten. Här hittar ni repotaget  BACK – Allt ska bort!

Skärmavbild 2015-04-20 kl. 11.34.27

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.