On My Mind!

 

Sociala medier är som bäst när de inspirerar, det är det jag är ute efter, inspiration, information och kanske någon branschnyhet eller två. Idag stannade jag till vid den här bilden. Den Hr väskan från danska Adax har vilat på min näthinna hela dan. På originalbilden var väskan gråblå men i min fantasi är den nude och om den hade varit det, då hade jag slagit till. 

Bilden har jag helt fräckt lånat från Adax bags Instagram. Ni vet väl att ni också kan följa både @visualisterna @karinuggla.se och @tovecastor i en Instaapp nära dig!

 

Alla bilder kommer från Pinterest

Tags from the story
, ,
Written By
More from Tove Castor

Pressfrukost hos Lexington

Vårens nyheter från Lexington Company. Härlig cashmere i ljusa toner. Inspirerande sovrum,...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *