MIN STIL - TOVE CASTOR

Örhängen från Zabel Jewellery

I asken låg superfina örhängen från Zabel Jewellery. Det har hänt något med mig, från att inte ha tänkt på annat än kläder upptäcker jag att jag mer och mer fokuserar på accessoarer och hudvård. Det kanske går i cykler?

För ett tag sedan var jag på en superhärlig fredagslunch med Zabel Jewellery och jag har helt glömt bort att visa er vad som låg i den lilla rosa asken.

zabel jewellery earring

örhängen zabel jewellery

 

Ett par örhängen som ”klättrar” upp längs örat. Jag gillar den halvmatta finishen. Maria Zabel har helt rätt, den matta finishen är mycket snyggare mot skandinaviska hudtoner. Jag gillar också den lite rockiga attityden och som alltid är det lite extra speciellt när jag har träffat kreatören, Maria Zabel, bakom och fått en inblick i hennes kreativa process för den kreativa processen är halva uttrycket för mig. 

Under en längre tid har jag varit ganska sparsmakad med smycken men just nu är jag sugen på att mixa många ringar och örhängen, lite extra allt, precis som jag gjorde på högstadiet/gymnasiet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.