LIFESTYLE - TOVE CASTOR

På näthinnan – Jonathan Adler Brass Bird Bowl

Det blir tydligare och tydligare för mig, det är inte det att jag med åren utvecklar en stil, jag snarare förfinar. Nästan varje dag blir jag varse min personliga stil och smak och lika tydligt är det för mig att det allt som oftast inte är några nya påhitt utan djupt rotade glädjeelement från barndomen och uppväxten. Fåglar, hästar, guld och mässing, mixat med vitt, platsbyggd inredning, linne och smutsiga färgtoner som  växtfärgade garner av Blå Bresilja, Alkanna och Krapprot. Om det är gener eller miljö det kan jag inte svara på men det jag märker är att när jag är mogen nog att stå för vad jag gillar och inte så ängslig över vad andra ska tycka är jag tillbaka där jag alltid varit. 

Ända sedan jag såg den har jag haft Jonathan Adlers Brass bird bowl, hans helt majestätiska fåglar får gärna flyga hem till mig. 

 

jonathan adler brass bird bowl Brass-bird-bowls-from-Jonathan-Adler

Alla bilder kommer från Pinterest

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.