Parkas från House of Dagmar aw15

Den här vintern, och förra också om jag skalla vara helt ärlig, har jag gått hela vintern med samma kappa som jag bär året om. Ni har sett den jag har den jämt, jag äskar den, men den är inte varm. Inte varm nog för en vinter i Sverige och klarar inte blåst över huvud taget. Jag har faktiskt ingen varm jacka eller kappa utan bär mina två och två. Just därför tittade jag lite extra just efter ytterplagg under Fashion Week och måste passa på att visa er den här underbara parkasen från Dagmar. Snygg, oversize och jag får känslan av att den är väldigt varm. Det och att den dessutom går att anpassa och styla om, hur grymt är inte det och hur retro. Som jackorna där man kunde dra av ärmen så man fick en väst, fast snyggare och mer högre designgrad än vad jag kommer ihåg att min förra “transformerjacka” hade. Visst är den grym?!

Bild07

Tags from the story
, ,
Written By
More from Tove Castor

Roligt att Synoptik gillar Visualisterna

   Visualisterna gillar Synoptik’s putsduk för Rosa Bandet och Synoptik gillar Visualisternas...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *