LIFESTYLE - TOVE CASTOR

PICOSURE – LASERBEHANDLING SOM AVLÄGSNAR DIN TATUERING 

Det tar verkligen tid att ta bort en tatuering. Nästan ett år skulle jag vilja säga. Det kan man ju ha i åtanke innan man impulstatuerar en teckning på bröstet. Det är lätt att vara efterklok och så värt det. Att vara efterklok alltså och göra något åt saken.   

 

Men inget ont som inte har något gott med sig. Igår var jag där igår igen och utan tonårstrots hade jag inte träffat Jeanette (th) som driver Eraze i Stokholm och inte heller Amanda som just har börjat. 

  

Jag tänkte passa på att tipsa om två produkter som jag blivit rekommenderad att använda vid efterbehandlingen. Efter varje behandling är det viktigt att smörja ofta och hålla huden “moist”. La Roche-Posey s Cicaplast är den kräm jag blivit rekommenderad och den gillar jag jättemycket och kan inte låta bli att använda den lite överallt. Tex på hälarna!! Den är grym. Men efter senaste behandlingen har jag också provat Spotner s kräm som ska vara bra för att minska/förebygga ärr. Inte för att jag fått ärr men, hängslen och livrem, jag tar det säkra före det osäkra. 

    

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *