LIFESTYLE - TOVE CASTOR,  MIN STIL - TOVE CASTOR

Plock i Uppsala – Styling på måndag

Idag är jag i Uppsala för att plocka kläder inför måndagens fotografering. Det är två herrar som skall stylas  och jag har både dresscode och färgkoder att ta förhålla mig till. Det är alltid en större utmaning när jag jobbar mot en kund som har en egen bild av hur En vill ha det. Som stylist kan man jobba inom flera olika områden och jag jobbar efter devisen ”Lägg inte alla ägg i samma korg” och därför jobbar jag både för varumärken för att förstärka deras identitet genom lookbooks och skyltfönster, reklamfotograferingar och egna bildserier där jag kan styla mer konstnärligt och enbart jobba utifrån mitt eget uttryck. 

  

Hemma låg killarna fortfarande och snusarde när jag åkte på höstlovets sista vardag. I helgen är det Halloween, handbollscup och Gamex. Det är tur att de varit lediga så de orkar hela helgen. Trots att jag försökt att hålla min kalender tom under veckan har det såklart blivit en del jobb som tex idag. 

Krispigt kallt är det i Uppsala, men vackert!

  
Fuskpälsen från Carin Wester har åkt fram och idag blev det klänning över byxa. Det kan ni börja köra på nu för i sommar kommer ni inte göra annat! 

   
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.