PRIMARK SHEETMASK – SÖNDAGSMASKEN

Den här söndagsmasken gick ju inte att motstå.

En throwback för inte sjutton har jag tid med en söndagsmask på självaste julafton 🙂

Nu har det gått ganska många veckor sedan Londonresan men om det var något jag shoppade så var det sheetmasks, jag kunde helt enkelt inte låta bli, och just den här var ju såklart svår att motstå.

Inte var den dyr och kanske inte den bästa jag provat (långt ifrån tyvärr) men My Little Pony-hjärtat i mig köpte två. Återstår att se om jag ger den andra en chans, det gör jag nog men inte så länge vi har vinter. Just nu är min hy torrare än på sommaren så jag sparar den nog till dess för denna lilla snygging fick faktiskt min hy att strama mer än vanligt…

 

Written By
More from Tove Castor

VARDAGSMETRONOM

  Metronom – Ni vet en sådan där maskin som hjälper gitarristen...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *